teisipäev, 23. oktoober 2012

Bonjour la Prantsusmaa...

Tere kallid blogilugejad ;)

Nii siis, täna on plaanis rääkida Teile väga huvitavast kohast nagu Prantsuse Guajaana, mis asub...ei, ei mitte Prantsusmaa - Lõuna-Ameerikas.

Prantsuse Guajaana



Guajaana 



Neile, kes on huvitatud ajaloost ning loodusest, haruldastest looma- ja taimeliikidest ning sooviksid viisavabalt veidi ookeanitagust eksootikat näha, on Prantsusmaale kuuluv Guajaana ideaalne valik.

Prantsuse Guajaana kliima on palav ja niiske. Siin leiavad loodusearmastajad Amazonase vihmametsi, koski ja vapustavat metsikut loodust.

Ei puudu sealt ka sõbralike pärismaalaste rikkalik kultuur.
Guajaanast üritatakse kujundada turistide valikut ehk arendada sealset turismi.Siiski peab ütlema, et neile, kes lihtsalt päikest ja randa otsivad, tuleks soovitada muid piirkondi, kuna rannad antud paigas on mudased ega sobi hästi peesitamiseks. Pigem tasub minna matkama.

Paigas leidub ka maavarasid, nende hulgas kulda ning on seega väärtuslik ala nii oma ökosüsteemide kui pinna all peituva poolest.




Prantsuse Guajaana pealinn on Cayenne, kust leiab piirkonna kuumimat meelelahutust. Sealne elav karneval toimub hilistalvel, ehkki parim aeg külastamiseks (kuiv hooaeg) on augustist detsembrini.



Paika reisides peab arvestama kõrgete hindade ja väheste mugavustega, kuid neid trotsides võib näha tõeliselt vapustavat metsikut loodust.


Kaieteur kosk




Amazonase vihmamets




Välisministeeriumi järgi Prantsuse Guajaanas mingid erilised ohud kedagi ei ähvarda, ettevaatlik tuleks vaid olla leviva denge viiruspalavikuga.


Guajaana rand


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar